Welkom bij Speeltoestellen Brabant

.

Welkom op de website van Houthandel van de Wal, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zowel speeltoestellen voor particulieren als speeltoestellen voor openbare gelegenheden. Naast speeltoestellen hebben wij ook trampolines, buitenspeelgoed, duurzaam hout, schuttingen, tuinhuisjes kortom alles voor in en om uw tuin en voor uw kinderen.

Vanuit onze vestiging aan Hoekje 5 in Diessen leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland.In onze showtuin kunt ons assortiment speeltoestellen, trampolines, buitenspeelgoed en andere producten eens rustig bekijken. Samen met u bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden voor u tuin en indien u wilt vatten wij dit samen in een duidelijke vrijblijvende offerte. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding op papier staan.

Bij de producten op onze site staan diverse foto’s van oa speeltoestellen, schuttingen, duurzaam hout, tuinhuisjes etc. welke wij reeds bij zeer tervreden klanten geleverd hebben. Ook staan er diverse foto’s van klantspecifieke opdrachten voor van de Wal in de galerij.

Kortom als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft neemt u dan rustig contact met ons op of bezoek ons showterrein waar u kinderen alles kunnen testen.